Elutombordare från INFINITY YACHTING

INFINITY OUTBOARDS

Section

FÖRDELAR OCH FUNKTIONER

Med en elektrisk utombordare får du ett enkelt underhållsfritt och tyst båtliv. Inget bensinspill eller oljekladd, inga avgaser eller föroreningar som släpps ut i vår fina natur. Alla våra elektriska utombordare har ställbar rigglängd mellan kort och lång rigg, vilket medför att du kan flytta utombordaren till en annan båt och fortfarande ha en optimal rigglängd. Elutombordarna kan även parkopplas via bluetooth till din smartphone för övervakning av varvtal, strömåtgång och hastighet.
På gashandtaget finns en switch för strömbegränsning med tre programmerbara lägen.

LITET SERVICEBEHOV

Med ca 90% mindre rörliga delar än en traditionell utombordare, ingen olja som behöver bytas och en BLDC motor med en livslängd på över 20 000 timmar är servicebehovet minimalt. Eftersom
S-seriens kylsystem är ett slutet system med samma kylarvätska som används i bilar och L-serien har ett passivt kylsystem, så finns det inte heller något behov av vinterkonservering.

ELMOTORER ÄR BILLIGA I DRIFT

Elmotorer drivs utan både olja och bensin vilket gör dom väldigt billiga i drift. Med en verkningsgrad på över 90% (jämfört med ca 30% på en vanlig bensinmotor) är elmotorn överlägsen en bensinmotor när det gäller att ta till vara på energin. Inga stora kostnader för vinterkonservering, oljebyten eller impellerbyten.

SÄKERHET

Utan bensin som drivmedel och moderna högkvalitativa BLDC-motorer är brandrisken nästan obefintlig. Alla motorerna är ip56-klassade vilket gör att de är skyddade mot kraftig överspolning med vatten.

GARANTI

Vi erbjuder 2 års fabriksgaranti på trasiga delar. Garantin täcker inte skador som uppstått pga grundstötning, dränkning eller annan felaktig användning eller vårdslöshet..

FÖRVARING

Skölj och tvätta av motorerna med färskvatten innan förvaring.