PowerTech

Powerbrick+

Section

FÖRDELAR OCH FUNKTIONER

PowerBrick+ batterier är utrustade med ett automatiskt inbyggt batterihanteringssystem (BMS). Den interna BMS:en stänger av batteriet om det töms under det undre gränsvärdet eller om det laddas över det övre gränsvärdet. Detta skyddar litiumjon cellerna från att bli överladdade eller urladdade.

PowerBrick+ batterier är konstruerade för att vara underhållsfria och felsäkra. BMS:en ger batteriet högsta prestanda under användning och underhåller cellerna för att maximera effektivitet och prestanda. BMS:en stänger av batteriet genom att känna av kortslutning, omvänd polaritet, överspänning och underspänning samt överström. 

LÅNG LIVSLÄNGD 3000 - 4500 CYKLER

Våra litiumbatterier ger dig 100% urladdning med över 3000 cykler. Efter 3000 cykler har batteriet fortfarande 80% av sin nominella kapacitet. Du behöver aldrig mera byta ut dina batterierna igen med en livslängd över 4500 cykler. Även om du tömmer batterierna varje dag kan du förvänta dig mer än10 års livslängd LIFEPO4 batteri.

LADDNING

PowerBrick+ serien använder den senaste och mest avancerade inbyggda batterihanteringssystemet (BMS) för att övervaka och förhindra skador på batteriet under användning.
Du kan använda en vanlig blysyraladdare med PowerBrick+, men vissa kunder föredrar att använda en litiumladdare för att bibehålla en bättre livslängd.
Flera laddningsalternativ är möjliga:

Generator: De flesta generatorer (marina, husbilar och bilar) laddar effektivt PowerBrick + batterier så snart generatorns laddningsspänning ligger mellan 14,0V och 14,8V

SÄKERHET

LiFePO4 är det säkraste litiumjonbatteriet, ingen brand- eller explosionsrisk.

GARANTI

Vi erbjuder 2 års fabriksgaranti.
Garantin täcker inte skador på batteriet som uppkommit av vattenskador eller eller av att batteriet laddats i miljö under 0°C.

FÖRVARING

Förvara batteriet på en torr plats med en temperatur under 30 ° C och inte i direkt solljus. Vid långsiktig förvaring / lagring måste batteriet laddas till minst 40% .